Склад:
● хрэн сыры вычышчаны (27 г),
● мёд натуральны (1 ч. л.),
● імбір сыры вычышчаны (13 г),
● ванілін (молаты пакетаваны) (0,25 г),
● мускатны арэх (1/6 частка ч. л.),
● цынамон молаты (¼ ч. л.).
Гатаванне
Хрэн ачысціць, нарэзаць на кавалачкі (брусочкі) дадаць 0,5 л гарэлкі 40+50 °С (пяршак). Дадаць усе спецыі, змяшаць і паставіць у цёмнае прахалоднае памяшканне на 2 сутак. Затым працадзіць усю атрыманую вадкасць у іншую ёмістасць.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Ёлкі-Палкі”Шышаў Віталь+375 (29) 697-93-99
[email protected]Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9
Агроусадьба
Каментары