Хранавуха

Склад:

● хрэн сыры вычышчаны (27 г),

● мёд натуральны (1 ч. л.),

● імбір сыры вычышчаны (13 г),

● ванілін (молаты пакетаваны) (0,25 г),

● мускатны арэх (1/6 частка ч. л.),

● цынамон молаты (¼ ч. л.).

Гатаванне

Хрэн ачысціць, нарэзаць на кавалачкі (брусочкі) дадаць 0,5 л гарэлкі 40+50 °С (пяршак). Дадаць усе спецыі, змяшаць і паставіць у цёмнае прахалоднае памяшканне на 2 сутак. Затым працадзіць усю атрыманую вадкасць у іншую ёмістасць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-ПалкіШышаў Віталь+375 (29) 697-93-99
dnepr-les12@mail.comМагілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.