Халаднік

Склад:

●бярозавы квас,

●вада,

●адвараная буракі,

●адвараныя яйкі,

●свежыя агуркі,

●кроп,

●зялёная цыбуля,

●смятана,

●соль.

Гатаванне

Халаднік гатуецца на бярозавым квасе. Бярозавы квас развесці вадой. Адвараныя буракі парэзаць саломкай, дадаць у квас і праварыць. Напрыканцы дадаць соль. У астуджаны халаднік, разліты па збанках, дадаць нарэзаныя на кавалачкі адвараныя яйкі, свежыя агуркі, кроп, зялёную цыбулю, смятану.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Сябрына

Мінюковіч Віктар

+375 (29) 860-73-90

+375 (29) 956-35-40

syabryna@gmail.com

Мінская вобл., Мінскі р-н, в. Прылукі, вул. Міцкевіча, д. 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.