Каша з гарбуза

Склад:

● гарбуз (0,5–1 кг),

● манныя крупы (2–3 ст. л.),

● малако (1 шклянка),

● цукар – па смаку,

● соль – па смаку,

● масла, спецыі, разынкі, ягады, мёд – па жаданні.

Гатаванне

Нарэзаць гарбуз невялікімі кавалачкамі, заліць малаком, варыць на слабым агні. Затым дадаць манныя крупы, цукар, соль, спецыі і варыць, бесперапынна памешваючы, на невялікім агні да гатоўнасці.

У гатовую гарбузовую кашу пакласці масла і падаваць гарачай.

Можна дадаць мёд, распараныя разынкі, свежыя ягады.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба За масточкам

Наканечная Ганна, Наканечны Дзмітры

+375 (29) 855-81-09

+375 (29) 663-00-63

[email protected]

Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Замасцяны, д. 63

Агроусадьба

Каментары