Iндзейскія аладкі

Склад:

●мука (1 шклянка),

●яйкі (1 шт.),

●сода гашаная воцатам (1 ч. л.),

●соль (1 ч. л.),

●кефір козі (1000 мл),

● гарбуз (500 г),

●мед (2 ст. л.),

●алей раслінны (2 ст. л.).

Гатаванне

Салодкі ачышчаны гарбуз нацерці на тарцы, дадаць муку, яйка, соль, мед, кефір, пагашаную соду, усе добра змешаць. На разагрэтую патэльню з алеем сталовай лыжкай выкласці цеста. Абсмажваць з двух бакоў да залацістага колеру. Падаваць з медам або смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Утрына

Трафімава Наталля

+375 (44) 7583635

r_melnichenko@mail.ru

Віцебская вобл., Глыбокскі р-н, в. Моргі, вул. Падлесная, д. 7

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.