Iндзейскія аладкі

Склад:

●мука (1 шклянка),

●яйкі (1 шт.),

●сода гашаная воцатам (1 ч. л.),

●соль (1 ч. л.),

●кефір козі (1000 мл),

● гарбуз (500 г),

●мед (2 ст. л.),

●алей раслінны (2 ст. л.).

Гатаванне

Салодкі ачышчаны гарбуз нацерці на тарцы, дадаць муку, яйка, соль, мед, кефір, пагашаную соду, усе добра змешаць. На разагрэтую патэльню з алеем сталовай лыжкай выкласці цеста. Абсмажваць з двух бакоў да залацістага колеру. Падаваць з медам або смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Утрына

Трафімава Наталля

+375 (44) 7583635

r_melnichenko@mail.ru

Віцебская вобл., Глыбокскі р-н, в. Моргі, вул. Падлесная, д. 7

Агроусадьба

Каментары