Галяшка па-свержанскі

Склад:

● галяшка (1 шт.),

● капуста квашаная (1 кг),

● цыбуля (2 шт.),

● морква (1–2 шт.),

● грэчка (300 г),

● часнок (3–4 зубчыка),

● алей (200 г),

● соль, цукар, спецыi па смаку.

Гатаванне

З галяшкi дастаць костку, нарэзаць мяса на кавалкі. Парэзаную цыбулю, моркву i квашаную капусту скласці ў чыгун разам з мясам. Пасалiць, дадаць спецыi, трохі вады, алею i тушыць 1,5–2 гадзiны. Потым дадаць прамытую грэчку i часнок. Гатаваць яшчэ 30–40 хвiлiн.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млын

Гальперына Ала

+375 (29) 670-38-59

info@mlyn.club

Мінская вобл., Стаўбцоўскі р-н, в. Новы Свержань, вул. Нясвіжская, д. 23А

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.