Склад:
● тонкія блінцы,
● яйка (2 шт.),
● цукар (0,5 шклянкі),
● малако (2 шклянкі),
● мука,
● цыбуля маленькая,
● марынаваныя грузды.
Гатаванне
Спячы тонкія блінцы. Размяшаць два яйкі. Дадаць паўшклянкі цукру і дзве шклянкі малака, узбіць. Дадаць мукі да паўгустой кансістэнцыі.
Для начынкі з груздоў, абсмажыць на патэльні дробна нарэзаную цыбулю, адварыць рыс. Марынаваныя грузды перакруціць на мясасечку і дадаць у патэльню з цыбуляй. Абсмажыць.
Злучыць цыбулю, грыбы і рыс. Змяшаць.
Гатовы блінец раскласці, пакласці начынне і загарнуць. Абсмажыць з двух бакоў на патэльні.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Шэрая Шыйка”
Маханькова Святлана
+375 (44) 717-52-86
serayasheikaa@gmail.com
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А
Агроусадьба
Каментары