Бачок па-хатняму

Склад:

● сала,

● соль,

● перац чорны,

● часнок,

● любыя іншыя прыправы – па смаку.

Гатаванне

Для гэтага спосабу засолкі падыйдуць як вялікія, так і сярэднія кавалкі сала. Для пачатку іх трэба нацерці соллю, чорным перчыкам, часнаком (папярэдне здрабніце яго) і іншымі любімымі заправамі. Гатовыя кавалачкі абматаць харчовай плёнкай і прыбраць у маразільную камеру. За два–тры дні да ўжывання дастаць, даць адляжацца салу ў халадзільніку і, можна каштаваць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.