Склад:
● сала,
● соль,
● перац чорны,
● часнок,
● любыя іншыя прыправы – па смаку.
Гатаванне
Для гэтага спосабу засолкі падыйдуць як вялікія, так і сярэднія кавалкі сала. Для пачатку іх трэба нацерці соллю, чорным перчыкам, часнаком (папярэдне здрабніце яго) і іншымі любімымі заправамі. Гатовыя кавалачкі абматаць харчовай плёнкай і прыбраць у маразільную камеру. За два–тры дні да ўжывання дастаць, даць адляжацца салу ў халадзільніку і, можна каштаваць.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “На Зарэчнай вуліцы”
Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru
Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8
Агроусадьба
Каментары