Бабка бульбяная з салам

Склад:

● бульба,

● яйка,

● мука,

● перац чорны,

● цыбуля,

● соль,

● сала з мясной праслойкай,

● сметанковае масла,

● смятана.

Гатаванне

Нацерці на дробнай тарцы бульбу, дадаць яйка, муку, чорны перац, цыбулю, соль і дробна нарэзанае сала з мясной праслойкай. Запякаць у духоўцы.

На заключным этапе прыгатаваную страву неабходна вышмараваць сметанковым маслам і смятанай. Падаваць са смятанай, маслам, нарыхтоўкамі з агародніны, можна з чарачкай наліўкі!

Дзе пакаштаваць

АграсядзібаСядзіба Бабы Мароз

Мароз Вольга

+375 (29) 924-53-33

disna@tut.by

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Зарэчная, д. 10

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.