Бабка бульбяная

Склад:

● бульба (1 кг),

● цыбуля (1 шт.),

● свініна (300 г),

● яйкі (1 шт.),

● алей (100 г),

● соль, перац па смаку.

Гатаванне

Нацерці бульбу на дробнай тарцы, дадаць загадзя абсмаленыя скваркі, яйка, соль. Усё старанна перамяшаць, выкласці ў збанкі для тушэння і запекчы. Падаваць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба ТадосіАнішчанак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28

Агроусадьба

Каментары