Аладкі з журавінамі

Склад:

● мука,

● цукар,

● соль,

● сода,

● ваніль,

● алей,

● мёд,

● смятана,

● журавіны.

Гатаванне

Замяшаць цеста на кіслам малацэ без яек. Пасля дадання солі, цукру, мукі і ванілі ўліць размешаную ў кефіры соду. Выпякаць на моцна разагрэтай чыгуннай патэльні на алеі.

Укладваючы на талерку, аладкі паліць смятанай, мёдам, пасыпаць журавінамі, затым паўтарыць чаргаванне да стварэння патрэбнай горкі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Зарачаны”

Ніжнік Андрэй

+375 (29) 654-11-30

zarechany@gmail.com

Мінская вобл., Мінскі р-н, в. Зарачаны, д. 30А

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.