Аладкі з яблыкамі

Склад:

● мука,

● яйкі,

● соль,

● цукар,

● сыроватка,

● сода,

● алей,

● яблыкі,

● смятана (для падачы).

Гатаванне

Замясіць цеста для аладак: узбіць міксерам сыроватку, яечныя жаўткі, соль, цукар, дадаць прасеяную муку, соду і алей. Асобна ўзбіць яечныя бялкі і падмешаць да цеста.

Падрыхтаваць яблыкі: выдаліць асяродак з костачкамі і наразаць кружочкамі.

На разагрэтую патэльню, змазаную раслінным алеем выкласць 1 сталовую лыжку, у сярэдзіну –кружок яблыка. Абсмажыць з двух бакоў. Зняць з патэльні і пасыпаем цукрам з боку яблыка. Падаць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хутар Ёдзішкі

Абрамава Таццяна

+375 (29) 870-44-18

hutor@edishki.by

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.