Вясковая каўбаса

Склад:

● бульба (2 кг),

● шыйная частка (300 г),

● цыбуля (250 г),

● алей (2 ст. л.),

● чэрава свіное (30 г),

● соль (10 г),

● перац чорны молаты (1 ст. л.),

● заправа “Дэгуста” (10 г).

Гатаванне

Сырую бульбу працерці, дадаць смажаную дробна нарэзаную свініну з цыбуляй, соль, перац, змешаць і напоўніць абалонку.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На возеры

Гордан Юрый

+375 (29) 781-18-96

uxda@mail.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, а. г. Азёры, вул. Вільянава, д. 88

Агроусадьба

Каментары