Шматок мяса з журавіным соусам

Склад:

● кавалак мяса (стэйк) з ялавічыны / свініны / курынага філе;

марынад:

● цыбуля (1 шт.),

● гарчыца ў зернях,

● алей сланечнікавы (3 ст. л.),

● сок ½ цытрыны,

● соль,

● спецыі, зеляніна;

ягадны соус:

● ягады (200 г),

● вада (100 мл),

● крухмал (2 ч. л.),

● цукар па смаку,

● молаты цынамон (½ ч. л.).

Гатаванне

Адбіць мяса. Для марынада: змяшаць з дапамогай блэндара ўсе інгрэдыенты. Атрымліваецца вельмі духмяная, кашападобная маса. Дадаць гэту масу да мяса і пакінуць на пару гадзін марынавацца.

Ягады прамыць і паставіць у сатэйнік на агонь. Дадаць вады і накрыць вечкам. Варыць 5–10 хвілін. Дадаць у ягадную масу крухмал, цукар (па смаку) і молаты цынамон.

Мясныя стэйкі змясціць у рашотку-грыль і гатаваць на вуглях. Падаваць з ягадным соусам.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ганка

Ганец Анатоль

+375 (29) 676-63-03

graysa@mail.ru

Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Эпімахі, д. 20

Агроусадьба

Каментары