Склад:
● яблыкі,
● вада (0,5 шклянкі),
● цукар (0,5 шклянкі).
Гатаванне
У літровы рондаль пакласці яблыкі, нарэзаныя на кубікі (абабраныя), дадаць 0,5 шклянкі вады і 0,5 шклянкі цукру. Пастаянна мяшаць. Калі яблыкі ператворацца ў аднастайную масу, можна здымаць з пліты. Пюрэ астудзіць, можна падаваць да мучных бліноў.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Лябёдка”
Шырокая Ядвіга
+375 (29) 338-73-39
lebedka-tur@mail.ru
Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38
Агроусадьба
Каментары