Пюрэ з яблыкаў

Склад:

● яблыкі,

● вада (0,5 шклянкі),

● цукар (0,5 шклянкі).

Гатаванне

У літровы рондаль пакласці яблыкі, нарэзаныя на кубікі (абабраныя), дадаць 0,5 шклянкі вады і 0,5 шклянкі цукру. Пастаянна мяшаць. Калі яблыкі ператворацца ў аднастайную масу, можна здымаць з пліты. Пюрэ астудзіць, можна падаваць да мучных бліноў.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лябёдка

Шырокая Ядвіга

+375 (29) 338-73-39

lebedka-tur@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38

Агроусадьба

Каментары