Пірог грушавы

Склад:

● маргарын (1 пачак),

● мука (3 шклянкі),

● цукар (2 шклянкі),

● пякарскі парашок (5 г);

начынне:

● грушы (5 шт.),

● цукар (1 шклянка),

● масла сметанковае (50 г),

● крухмал (2 ч. л.).

Гатаванне

Маргарын нацерці на буйнай тарцы, дадаць муку, пякарскі парашок і цукар. Атрымліваецца рассыпістая маса.

Растапіць масла на патэльні, дадаць кавалачкі грушы, цукар. Давесці да гатоўнасці. Калі цукар распусціцца і грушы стануць мяккімі, дадаць крухмал. Змяшаць.

У форму для выпечкі дадаць большую частку цеста (рассыпістай масы). На гэтую аснову размеркаваць усё начынне, папярэдне астудзіўшы яго, і астатнюю частку рассыпістай масы (цеста) размеркаваць невялікім слоем.

Форму змясціць у папярэдне нагрэтую да 170 °С духоўку на 35 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ганка

Ганец Анатоль

+375 (29) 676-63-03

graysa@mail.ru

Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Эпімахі, д. 20

Агроусадьба

Каментары