Склад:
● рыба сярэдняга памеру,
● спецыі,
● соль,
● соевы соус,
● фарш,
● кіслыя яблыкі (2 шт. сярэдняга памеру),
● цытрына (½ шт.),
● алей.
Гатаванне
Выбраць сярэднюю рыбу, ачысціць, нацерці сумессю вострых прыпраў для рыбы, соллю і апырскаць соевым соусам. Пакінуць на 30 хвілін. Прыгатаваць фарш для рыбы. Выбраць два сярэднія кіслыя яблыкі і цэдру ½ цытрыны. Яблыкі нарэзаць кружочкамі. Марынаваную рыбу пакласці на фальгу, што ўжа змазана алеем, начыніць яблыкамі і апырскаць сокам цытрыны. Шчыльна абгарнуць рыбу фальгой і запякаць 25–30 хвілін у духоўцы. Прыгатаваную рыбу пазбавіць ад фальгі, упрыгожыць па жаданні.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Панскі двор”
Казлоўская Ядвіга
+375 (29) 787-19-19
+375 (29) 781-71-20
a-kozlovskiy@bk.ru
Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4
Каментары