Склад:
● карп,
● спецыі,
● сала,
● цыбуля.
Гатаванне
Пачысціць карпа, зняць з яго скуру (пачынаючы з галавы). Аддзяліць мяса ад костак, дадаць цыбулю, трохі сала, спецыі, усё перакруціць у мясасечцы. Начыніць атрыманым начыннем скуру карпа. Пасаліць, дадаць спецыі.
Паставіць карпа ў духоўку, запекчы да залацістай скарыначкі. Перыядычна трэба паліваць карпа сокам, які выдзяляецца з рыбы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Мазурны бераг”
Цярэшка Эдуард
+375 (21) 523-74-11
+375 (29) 718-21-24
disna@tut.by
Віцебская вобл., Міёрскі р-н, в. Мазурына
Агроусадьба
Каментары