Склад:
● бульба,
● соль,
● капуста,
● яйка,
● мука.
Гатаванне
Адварыць бульбу ў мундзіры, трохі астудзіць, пачысціць і прапусціць праз мясасечку разам з соллю. Пакуль варыцца бульба, неабходна пасмажыць капусту або прыгатаваць іншае начынне з мяса, грыбоў, тварагу). У бульбу дадаць яйка і муку, зрабіць цеста, з якога неабходна зляпіць кружочкі. Узяць адзін кружок, распляскаць яго, пакласці начынне, зашчапіць краі і зрабіць форму ў выглядзе падкоўкі. Бульбешнікі можна запекчы ў духоўцы, а потым смажыць на алеі да залацістай скарыначкі або адразу смажыць і падаваць са смятанай, маслам або маканкай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “У Пятровіча”
Сауціч Віктар
+375 (21) 523-32-37
+375 (33) 317-87-64
ypetrovicha49@mail.ru
Віцебская вобл., Міёрскі р-н, а. г. Узмёны, вул. Кірава, д. 22
Агроусадьба
Каментары