Склад:
● бульба,
● паляўнічыя каўбаскі,
● цыбуля,
● шампіньёны,
● смятана,
● булён,
● салодкая папрыка,
● раслінны алей,
● соль, перац гарошкам, зеляніна, лаўровы ліст (па гусце).
Гатаванне
Бульбу пачысціць, нарэзаць невялікімі кубікамі і ледзь абсмажыць у раслінным алеі. Цыбулю дробна парэзаць і абсмажыць разам з грыбамі. Каўбаску парэзаць кружочкамі. Пакласці ў збанкі пластамі: першы пласт – грыбы з цыбуляй, други – паляўнічыя каўбаскі, трэци – бульба. Смятану змяшаць з бульёнам, пасаліць, паперчыць і заліць у збанкі. Гатаваць у духоўцы.
Перад падачай пасыпаць зелянінай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Бацькава хата”
Кіскевіч Мікалай
+375 (16) 312- 37-11
+375 (33) 608-96-44
Backava.hata@mail.ru
Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29
Агроусадьба
Каментары