Бульба ў збанках з паляўнічымі каўбаскамі

Склад:

● бульба,

● паляўнічыя каўбаскі,

● цыбуля,

● шампіньёны,

● смятана,

● булён,

● салодкая папрыка,

● раслінны алей,

● соль, перац гарошкам, зеляніна, лаўровы ліст (па гусце).

Гатаванне

Бульбу пачысціць, нарэзаць невялікімі кубікамі і ледзь абсмажыць у раслінным алеі. Цыбулю дробна парэзаць і абсмажыць разам з грыбамі. Каўбаску парэзаць кружочкамі. Пакласці ў збанкі пластамі: першы пласт – грыбы з цыбуляй, други – паляўнічыя каўбаскі, трэци – бульба. Смятану змяшаць з бульёнам, пасаліць, паперчыць і заліць у збанкі. Гатаваць у духоўцы.

Перад падачай пасыпаць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары