Склад:
● малако казінае (1–1,5 л),
● мука пшанічная (4–5 шклянкі),
● яйка курынае (6–8 шт.),
●соль (½ ч. л.),
●алей сланечнікавы (50 г),
●цукар (1 ч. л.).
Гатаванне
Узбіць яйкі з цукрам, паступова увесці муку і соль. Уліць малако і акуратна размяшаць да аднастайнай масы. Дадаць у цеста алей і выпякаць бліны на моцна разагрэтай патэльні.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Азёрная”
Мацкевіч Тамара
+375 (21) 593-57-47
+375 (33) 309-68-43
Віцебская вобл., Расонскі р-н., в. Заборʼе, зав. Лясны, д. 7
Агроусадьба
Каментары