Склад:
● бацвінне буракоў (лепш за ўсё гатунку “Мангольд”),
● вэнджаныя вушы / костачкі,
● кмен,
● бульба,
● морква,
● зеляніна,
● вараныя яйкі (1 шт.),
● мука,
● смятана.
Гатаванне
Бацвінне заквасіць або марынаваць; калі страва рыхтуецца са свежага бурачнага бацвіння, то трэба дадаць цытрынавую кіслату або воцат. Булён варыць на вэнджаных вушах або костачках, дадаець кмен, бульбу, моркву, зеляніну, у канцы накрышыць варанае яйка. Варыць яшчэ паўгадзіны. Потым прыгатаваць запраўку з вадой і смятанай на абсмаленай муцэ, усё гэта дадаець у булён.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Родны кут”
Калыбенка Кацярына
+375 (29) 239-92-39
magir113@mail.ru
Гомельская вобл., Рагачоўскі р-н, в. Залоззе, вул. Партызанская, д. 2
Агроусадьба
Каментары