Склад:
● мука,
● цукар,
● соль,
● сода,
● ваніль,
● алей,
● мёд,
● смятана,
● журавіны.
Гатаванне
Замяшаць цеста на кіслам малацэ без яек. Пасля дадання солі, цукру, мукі і ванілі ўліць размешаную ў кефіры соду. Выпякаць на моцна разагрэтай чыгуннай патэльні на алеі.
Укладваючы на талерку, аладкі паліць смятанай, мёдам, пасыпаць журавінамі, затым паўтарыць чаргаванне да стварэння патрэбнай горкі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Зарачаны”
Ніжнік Андрэй
+375 (29) 654-11-30
zarechany@gmail.com
Мінская вобл., Мінскі р-н, в. Зарачаны, д. 30А
Агроусадьба
Каментары