Жульен

Склад:

● курынае філе (500 г),

● грыбы (300 г),

● цыбуля (200 г),

● цвёрды сыр (200 г),

● смятана (200 г),

● маянэз (100 г),

● соль, прыправы.

Гатаванне

Абсмажцыць курынае філе, цыбулю, грыбы (да выдалення вільгаці), усё перакласці ў ёмістасць для запякання, дадаць смятану і маянэз, пасаліць і заправіць, пасыпаць нацертым сырам, запеч у духоўцы да з’яўлення залацістай скарыначкі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хорань

Хорань Ала

+375 (21) 595-47-81

+375 (29) 599-92-66

[email protected]

Віцебская вобл., Расонскі р-н, в. Клясціцы, вул. Горная, д. 1

Агроусадьба

Каментары