Жульен

Склад:

● курынае філе (500 г),

● грыбы (300 г),

● цыбуля (200 г),

● цвёрды сыр (200 г),

● смятана (200 г),

● маянэз (100 г),

● соль, прыправы.

Гатаванне

Абсмажцыць курынае філе, цыбулю, грыбы (да выдалення вільгаці), усё перакласці ў ёмістасць для запякання, дадаць смятану і маянэз, пасаліць і заправіць, пасыпаць нацертым сырам, запеч у духоўцы да з’яўлення залацістай скарыначкі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хорань

Хорань Ала

+375 (21) 595-47-81

+375 (29) 599-92-66

allakhoren@mail.ru

Віцебская вобл., Расонскі р-н, в. Клясціцы, вул. Горная, д. 1

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.