Склад:
● курынае філе (500 г),
● грыбы (300 г),
● цыбуля (200 г),
● цвёрды сыр (200 г),
● смятана (200 г),
● маянэз (100 г),
● соль, прыправы.
Гатаванне
Абсмажцыць курынае філе, цыбулю, грыбы (да выдалення вільгаці), усё перакласці ў ёмістасць для запякання, дадаць смятану і маянэз, пасаліць і заправіць, пасыпаць нацертым сырам, запеч у духоўцы да з’яўлення залацістай скарыначкі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Хорань”
Хорань Ала
+375 (21) 595-47-81
+375 (29) 599-92-66
Віцебская вобл., Расонскі р-н, в. Клясціцы, вул. Горная, д. 1
Агроусадьба
Каментары