Варэнікі з чарнаслівам і тварагом

Склад:

● мука (300 г),

● яйкі (4 шт.),

● цукар (150 г),

● малако 1,8 % (100 г),

● соль (1 ч. л.),

● тварог 8 % (250 г),

● чарнасліў (200 г).

Гатаванне

Маса цеста 440 г, маса фаршу 550 г. Замачыць чарнасліў, варыць, астудзіць, працадзіць праз сіта, дадаць цукар, нагрэць, астудзіць, дадаць тварог, змяшаць. Цеста раскачаць таўшчынёй 1,5–2 мм, раскласці фарш, сфармаваць варэнікі, адварыць у падсоленай вадзе. Падаваць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На возеры

Гордан Юрый

+375 (29) 781-18-96

uxda@mail.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, а. г. Азёры, вул. Вільянава, д. 88

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.