Склад:
цеста:
● тварог 9 % тлустасці (440 г),
● яйкі (3 шт.),
● цукар (20 г),
● ванілін (1 г),
● сода харчовая (10 г),
● мука (180 г);
начынне:
● тварог (300 г),
● цукар (30 г).
Гатаванне
Для цеста трэба змяшаць тварог, яйкі, цукар, ванілін, харчовую соду, муку. Цеста замясіць як для пельменяў, раскачаць і нарэзаць кружочкамі пры дапамозе круглай формы (шклянкі). Начыніць фаршам, пры зашчыпванні надаць форму паўмесяца. Смажыць на патэльні на раслінным алеі. Чабурэкі становяцца лёгкімі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Мотальская Венецыя”
Стасевіч Ірына
+375 (29) 313-41-70
+375 (29) 625-83-22
anix_sania_motol@mail.ru
Брэсцкая вобл., Іванаўскі р-н, в. Моталь, вул. Рачная, д. 29
Агроусадьба
Каментары