Рыба пад коўдрай з гародніны

Склад:

● філе рыбы (па смаку),

● цытрына,

● цыбуля (1–2 шт.),

● морква (1–2 шт.),

● маянэз,

● соль, прыправа для рыбы па смаку.

Гатаванне

Філе рыбы пасаліць з двух бакоў, укласці на бляху алей, пасыпаць прыправай для рыбы, спрыснуць сокам цытрыны і даць пастаяць 10–15 хвілін.

У гэты час цыбулю парэзаць паўкольцамі, моркву пацерці на буйной тарцы.

Затым выкласць паўкольцы цыбулі на рыбу, а зверху засыпаць моркваю. Змазаць маянэзам нізкай ці сярэдняй каларыйнасці, накрыць фальгою і паставіць у духоўку. Праз 35–40 хвілін фальгу зняць і запякаць яшчэ 5–7 хвілін, каб “коўдра” стала залацістага колеру. Падаваць да стала гарачаю.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млынок
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com
Бресцкая область, Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Наберажная, д. 32

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.