Склад:
● філе рыбы (па смаку),
● цытрына,
● цыбуля (1–2 шт.),
● морква (1–2 шт.),
● маянэз,
● соль, прыправа для рыбы па смаку.
Гатаванне
Філе рыбы пасаліць з двух бакоў, укласці на бляху алей, пасыпаць прыправай для рыбы, спрыснуць сокам цытрыны і даць пастаяць 10–15 хвілін.
У гэты час цыбулю парэзаць паўкольцамі, моркву пацерці на буйной тарцы.
Затым выкласць паўкольцы цыбулі на рыбу, а зверху засыпаць моркваю. Змазаць маянэзам нізкай ці сярэдняй каларыйнасці, накрыць фальгою і паставіць у духоўку. Праз 35–40 хвілін фальгу зняць і запякаць яшчэ 5–7 хвілін, каб “коўдра” стала залацістага колеру. Падаваць да стала гарачаю.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Млынок”
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
[email protected]
Бресцкая область, Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Наберажная, д. 32
Каментары