Склад:
● пячонка свіная (1,5 кг),
● мяса нятлустае (3 кг),
● яйкі (10 шт.),
● манныя крупы (2 шклянкі),
● часнок (100 г),
● кішкі свіныя.
Гатаванне
Пячонку і сала з шыйнай часткі перакруціць на мясасечцы. Дадаць яйкі, манку, пасаліць па смаку, дадаць часнок. Змяшаць, начынне змясціць у свіныя кішкі, раскласці іх на блясе, выпякаць каля 60 хвілін у рускай печы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Мотальская Венецыя”
Стасевіч Ірына
+375 (29) 313-41-70
+375 (29) 625-83-22
anix_sania_motol@mail.ru
Брэсцкая вобл., Іванаўскі р-н, в. Моталь, вул. Рачная, д. 29
Агроусадьба
Каментары