Склад:
● бульба,
● цыбуля,
● морква,
● алей,
● курыца,
● памідоры,
● зеляніна.
Гатаванне
Свежую моркву, цыбулю, бульбу нарэзаць саломкай і абсмажыць на свежым сметанковым масле. Адварыць курыны булён, курыцу дробна нарэзаць і вярнуць у булён. Дадаць абсмажаныя гародніну і бульбу, варыць да гатовасці, за 5 хвілін да канца гатавання дадаць свежыя вострыя прыправы і нарэзаныя памідоры.
Дзе пакаштаваць
Аграсядіба “Сядзіба Ос”Орліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
usadba-os@mail.ru
Мінская вобл., Мінскі р-н, пас. Ратамка, вул. Падгорная, д. 22
Агроусадьба
Каментары