Склад:
● сыроватка / кефір,
● соль,
● сода,
● бульба.
Гатаванне
Замясіць густое цеста на сыроватцы або кефіры, дадаць трохі солі і соды і пакінуць у цёплым месцы прыкладна на паўдня (мінімум 3 гадзіны). Потым на дробнай тарцы нацерці бульбу (4–5 шт. на 3 л цеста), дадаць у цеста і зноў пакінуць на пару гадзін.
Бліны можна падаваць з тукам –смажаным мясам, салам і цыбуляй.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Маёнтак “Горваль”
Гальле Вольга
+375 (23) 409-15-25
+375 (29) 392-23-19
Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Горваль, зав. Зарэчны, д. 24
Агроусадьба
Каментары