Калдуны з мясам ад аграсядзібы “Тадосі”

Склад:

● бульба,

● яйка,

● цыбуля,

● соль,

● фарш мясны,

● масла,

● смятана.

Гатаванне

Бульбу нацерці на тарцы, трохі адціснуць, дадаць соль, цыбулю, яйка. Масу выкласці на патэльню ў выглядзе аладак, начыненых фаршам, і абсмажыць да залацістай скарыначкі. Калдуны выкласці ў збанкі, паліць маслам і запекчы. Падаваць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба ТадосіАнішчонак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28

Агроусадьба

Каментары