Склад:
● бульба,
● яйка,
● цыбуля,
● соль,
● фарш мясны,
● масла,
● смятана.
Гатаванне
Бульбу нацерці на тарцы, трохі адціснуць, дадаць соль, цыбулю, яйка. Масу выкласці на патэльню ў выглядзе аладак, начыненых фаршам, і абсмажыць да залацістай скарыначкі. Калдуны выкласці ў збанкі, паліць маслам і запекчы. Падаваць са смятанай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Тадосі”Анішчонак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28
Агроусадьба
Каментары