Гарбата з зёлкамі ад аграсядзібы “Польскі маёнтак”

Склад:

● маладыя парасткі яліны.

Гатаванне

Да канца траўня збіраюць з елак маладыя парасткі. Іх неабходна высушыць у цёмным, добра праветрываемым памяшканні. Потым іх дадаць у гарбату, каб палепшыць смакавыя якасці і як крыніцу вялікай колькасці вітаміна С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Польскі маёнтак

Ісаева Таццяна

+375 (16) 315-66-50

+375 (29) 829-20-13

belaj13@yandex.by

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Белая, д. 13

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.