Гарбата з зёлкамі

Склад:

● лісце малін,

● лісце трускалкі,

● лісце парэчкі,

● лісце вішні,

● мята,

● меліса,

● чабор,

● ліпа,

● кветкі язміну,

● мацярдушка.

Гатаванне

2/3 гарбаты складае лісце маліны, трускалкі, парэчкі і вішні (у лісці змяшчаюцца тыя ж вітаміны, што і ў ягадах), 1/3 – духмяныя зёлкі (мята, меліса, чабор, ліпа, кветкі язміну, мацярдушка).

Можна дадаць па 1 сталовай лыжке апельсінавай цэдры і сушаных яблыкаў (дробна парэзаць).

Для колеру можна дадаць на 1 лыжку гарбаты 0,5 чайнай лыжкі чорнай ліставой гарбаты.

Заварваць 2 разы.

Дзе пакаштаваць

АграсядзібаНа Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.