Гарбата з дзікарослых зёлак і ягад

Склад:

● святаяннік,

● мацярдушка,

● чорная парэчка,

● суніцы,

● маліны,

● рабіна чырвоная і інш.

Гатаванне

Сумесь траў змясціць у імбрычак для заварвання, заліць варам, настаяць 20–30 хвілін. Піць з мёдам ці варэннем.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хорань

Хорань Алла

+375 (21) 595-47-81

+375 (29) 599-92-66

allakhoren@mail.ru

Віцебская вобл., Расонскі р-н, в. Клясціцы, вул. Горная, д. 1

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.