Гарбата-травяй

Склад:

● сушаны чабор,

● святаяннік,

● ліпавы цвет.

Гатаванне

Прыгатаваць травяную сумесь з засушаных чабора, святаянніка (трошку) і ліпавага цвету ў закіпеўшай на казане чыстай вадзе са студні. Закрыць казан вечкам і даць гарбаце настаяцца хвілін дзесяць. Пасля гэтага “ажэніць” травы, пастукаўшы чарпаком у вогнішчы, каб яны апусціліся на дно казана.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млынок
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32

Агроусадьба

Каментары