Гарбата-травяй

Склад:

● сушаны чабор,

● святаяннік,

● ліпавы цвет.

Гатаванне

Прыгатаваць травяную сумесь з засушаных чабора, святаянніка (трошку) і ліпавага цвету ў закіпеўшай на казане чыстай вадзе са студні. Закрыць казан вечкам і даць гарбаце настаяцца хвілін дзесяць. Пасля гэтага “ажэніць” травы, пастукаўшы чарпаком у вогнішчы, каб яны апусціліся на дно казана.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млынок
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.