Склад:
● сушаны чабор,
● святаяннік,
● ліпавы цвет.
Гатаванне
Прыгатаваць травяную сумесь з засушаных чабора, святаянніка (трошку) і ліпавага цвету ў закіпеўшай на казане чыстай вадзе са студні. Закрыць казан вечкам і даць гарбаце настаяцца хвілін дзесяць. Пасля гэтага “ажэніць” травы, пастукаўшы чарпаком у вогнішчы, каб яны апусціліся на дно казана.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Млынок”
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com
Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32
Агроусадьба
Каментары