Дранікі з мясам ад аграсядзібы "Бацькава хата"

Склад:

● фарш (свініна + ялавічына),

● цыбуля,

● бульба,

● яйкі,

● мука,

● соль,

● перац,

● алей,

● смятана;

● зеляніна.

Гатаванне

Бульбу ачысціць і нацерці на дробнай тарцы. Дадаць муку, соль, перац, яйкі – усё добра змяшаць. Мясны фарш пасаліць, паперчыць, дадаць дробна парэзаныя цыбулю, зеляніну і добра змяшаць. На патэльні разагрэць алей і выкласці бульбяную масу ў выглядзе аладак. З фаршу сфармаваць невялікую аладку, пакласці зверху на бульбяны дранік і заліць 1 сталовай лыжкай бульбянога цеста. Абсмажыць дранікі з аднаго боку да з'яўлення румянай скарыначкі. Затым дранікі перавярнуць, накрыць патэльню вечкам, паменшыць агонь і давесці да гатоўнасці.

Падаваць дранікі гарачымі, са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.