Склад:
● бярозавік,
● цукар (½ ст.),
● цытрына (½ шт.),
● апельсін (2 дзелькі).
Гатаванне
Бярозавік свежы з-пад дрэва працэдзіць, давесці да кіпення (але не кіпяціць), разліць па 3-літровых стэрылізаваных слоіках і закочваецца.
Да гэтага ў кожны слоік пакласці цукар, дзелькамі цытрыны і апельсіна (без лупіны).
Бярозавік ужываецца астуджаным.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Налібоцкія васількі”Шакун Марыя
+375 (29) 313-78-64
forestboy@tut.by
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16
Агроусадьба
Каментары