Бярозавік

Склад:

● бярозавік,

● цукар (½ ст.),

● цытрына (½ шт.),

● апельсін (2 дзелькі).

Гатаванне

Бярозавік свежы з-пад дрэва працэдзіць, давесці да кіпення (але не кіпяціць), разліць па 3-літровых стэрылізаваных слоіках і закочваецца.

Да гэтага ў кожны слоік пакласці цукар, дзелькамі цытрыны і апельсіна (без лупіны).

Бярозавік ужываецца астуджаным.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Налібоцкія васількіШакун Марыя
+375 (29) 313-78-64
forestboy@tut.by
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16

Агроусадьба

Каментары