Склад:
●мука (2,5 шклянкі),
●яйкі (2 шт.),
●сода гашаная воцатам (1 ч. л.),
●соль (1 ч. л.),
●кефір (500 мл),
●цукар (5 ст. л.).
Гатаванне
Змяшаць муку, яйкі, соль, цукар, кефір, пагашаную соду. На разагрэтую патэльню з алеем сталовай лыжкай выкласці цеста. Абсмажваць з двух бакоў да залацістага колеру. Падаваць з варэннем або смятанай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Ёлкі-Палкі”
Шышоў Віталь
+375 (29) 697-93-99
dnepr-les12@mail.com
Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9
Агроусадьба
Каментары