Натуральная гарбата з зёлак

Куды едзем: Камянецкі раён, в. Белая, 3/1

Што пытаем у мясцовых: аграсядзіба "Лясная"

Звязацца: + 375 29 6531603, Наталля

Па дарозе ў Белавежскую пушчу заедзем на экасядзібу "Лясная", дзе Наталля і Сяргей Зямлянік аднаўляюць традыцыю спрадвечна беларускага чаявання. У гарбату тут кладуць усё: больш за 7 відаў мяты, мелісу, мацярдушку, шалфей, лісце парэчкі і ліпы, ягады шыпшыны, рабіну і многае іншае. Усе інгрэдыенты можна ўласнаручна збіраць, нюхаць і расціраць паміж пальцамі, каб адчуць водар. Зрабіць чайны сэт і забраць яго з сабой у палатняным мяшэчку. Асаблівы ласунак да гарбаты - варэнне з мёдам на маладых іглічных шышках. Выдатны сувенір з Беларусі! 

Усе матэрыялы ўзяты з сайта з дазволу арганізатараў гастранамічнага праекта "Баржомі". 

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.