Фестываль шніцэляў у BIERKELLER

З 13 лютага да 8 сакавіка нямецкі піўны скляпок прапануе сваім гасцям атрымаць асалоду ад знатных шніцэляў.

Шніцэль - гэта мясная выразка. Для яго падрыхтоўкі выкарыстоўваецца тонкі пласт мяса, які паніруецца і абсмажваецца ў вялікай колькасці алею. Па старажытнай легендзе, рымскі імператар, які часцяком трапезнічаў мяснымі стравамі, загадаў свайму кухару загарнуць адбіўныя ў золатыя лісты. Смак мяса здаўся яму занадта жарсткават. Кухар не разгубіўся і падрыхтаваў смачную замену - залацістую паніроўку. Густ мяккага і адборнага мяса ў залацістай паніроўцы ўслаўляюць нацыянальную страву Аўстрыі і Германіі.

Амаль цэлы месяц у фестывальным меню нямецкага скляпка BierKeller (БирКеллер) можна паспрабаваць розныя варыянты шніцэлю і нямецкага піва, атрымліваючы асалоду ад фестывальнай атмасферы.

Матэрыалы належаць сайту http://vsemenu.by/.

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.