У лепшым рэстаране Масквы прайшоў тыдзень кухні рэгіёнаў Расіі

У новым турыстычным сязоне ў рамках маштабнай праграмы прасоўвання рэгіёнаў-удзельнікаў праекта Растурызму «Гастранамічная карта Расіі» прайшоў «Тыдзень рэгіянальнай кухні ў Маскве». 


На працягу «Тыдня» ў лепшым рэстаране Масквы «Ruski» госці  пазнаёміліся з адмысловым меню рэгіянальных страў, прыгатаваных на базе такіх прадуктаў як аляніна, морапрадукты і рыба Баранцавая мора, дзікія ягады, тайговыя травы, а таксама хіт першага арктычнага мабільнага фестывалю рэгіянальнай кухні «Густ Арктыкі» - салёная трэска «Паўночнае ззянне». На 2019 г. запланавана серыя прэзентацый больш за 10 рэгіёнаў-удзельнікаў федэральнага праекта «Гастранамічная карта Расіі»

Комментарии