Тыдзень беларускай кухні

Ужо традыцыйна Мінгарвыканкам працягвае прасоўваць ідэю нацыянальнай кухні. Першы ў гэтым годзе і трынаццаты ў гісторыі Тыдзень працягнецца з 27 лютага па 5 сакавіка ў 102 установах грамадскага харчавання.

У рамках Тыдня беларускай кухні гасцям будуць прапанаваныя 5 страў нацыянальнай кухні:

  • Заліўное з карпа 230/30/20/1 - 4 руб. 50 кап .;
  • Крупеня 300/30/1 - 2 руб. 50 кап .;
  • Верашчака з блінамі 400/150/1 - 8 руб. 50 кап .;
  • Клёцкі бульбяныя з мясам 400/80/50/1 - 6 руб. 50 кап .;
  • Манник з тварагом 200/30/2/1 - 3 руб. 50 кап.

Усе стравы былі распрацаваны сумесна з брэнд-шэфам сеткі рэстаранаў "Васількі". Характэрна, што ўсе стравы будуць рыхтавацца па адзінай рэцэптуры і рэалізавацца па аднолькавых цэнах, незалежна ад тыпу і класа аб'екта грамадскага харчавання.

Каментары