Склад:

     хлеб чорны (2 лустачкі),

     сала (25 г),

     маянэз (20 г),

     алей для смажання (2 ст. л.),

     зеляніна (для ўпрыгожвання).

 

Гатаванне

На разагрэтую патэльню з алеем покласці хлеб, абсмажыць яго з двух бакоў да залацістай скарыначкі. Потым нацерці хлеб часнаком. Змешаць сала (нарэзаць дробнымі кубікамі) з маянэзам. Выкласці на хлеб атрыманую масу. Упрыгожыць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-Палкі

Шышоў Віталь

+375 (29) 697 93 99

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, 9