Склад:

     тварог (200 г),

     яйкі (1 шт.),

     малако (150 г),

     манныя крупы (100 г),

     цукар (50 г),

     чарніцы (50 г).

 

Гатаванне

Размяць тварог з малаком, дадаць яйка і цукар, Старанна змяшаць, дадаючы манку. Пакінуць на 10 хвілін для загусцення.

Керамічную форму вышмараваць алеем і пасыпаць манкай.

Яшчэ раз змяшаць сумесь, яна павінна мець кансістэнцыю нятлустай смятаны, выліць у форму і пасыпаць ягадамі (яны не павінны патануць).

Паставіць у разагрэтую да 200 °С духоўку, гатаваць 50 хвілін.

 

Афармленне і падача стравы

Можна есці і гарачай, і халоднай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с.с., в. Тыневічы