Склад:

     засоленая замарожаная свініна (300 г),

     цыбуля (2 шт.),

     зеляніна пятрушкі,

     каліна чырвоная,

     агуркі з бочкі.

 

Гатаванне

Замарожаную свініну нарэзаць тонкімі лустачкамі, цыбулю нарэзаць кольцамі. Усе выкласці на талерку і ўпрыгожыць зелянінай пятрушкі. Побач на сподачкі выкласці каліну і нарэзаныя ўздоўж агуркі.

 

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Закінуты рай

Масло Аляксандр, Масло Таццяна

+375 (23) 539-23-16

+375 (29) 687-71-92

+375 (29) 328-40-25

Гомельская вобл., Жыткавіцкі р-н, в. Сяменча, пас. Чырвоны бор