Склад:

          курынае філе (500 г),

          грыбы (300 г),

          цыбуля (200 г),

          цвёрды сыр (200 г),

          смятана (200 г),

          маянэз (100 г),

          соль, прыправы.

 

Гатаванне

Абсмажцыць курынае філе, цыбулю, грыбы (да выдалення вільгаці), усё перакласці ў ёмістасць для запякання, дадаць смятану і маянэз, пасаліць і заправіць, пасыпаць нацертым сырам, запеч у духоўцы да з’яўлення залацістай скарыначкі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хорань

Хорань Ала

+375 (21) 595-47-81

+375 (29) 599-92-66

allakhoren@mail.ru

Віцебская вобл., Расонскі р-н, в. Клясціцы, вул. Горная, д. 1