Склад:

     ялавічына (35 г),

     бурак (20 г),

     бульба (20 г),

     морква (20 г),

     агурок салёны (20 г),

     фасоля кансерваваная (20 г),

     цыбуля (5 г),

     маянэз (10 г),

     смятана (10 г.),

     пятрушка.

Гатаванне

Ялавічыну, бульбу, бурак, моркву і салёныя агуркі нарэзаць кубікамі, цыбулю нарэзаць дробна. Мяса і гародніну злучыць з фасоллю, дадаць сумесь смятаны і маянэза і перамешаць.

Дзе пакаштаваць

Нацыянальны парк Прыпяцкі

+375 (29) 125-00-95

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Сашы Глушко, д. 7А