Печать
Категория: Закускі
Просмотров: 1228

Склад:

     сала,

     соль,

     перац чорны,

     часнок,

     любыя іншыя прыправы – па смаку.

 

Гатаванне

 

Для гэтага спосабу засолкі падыйдуць як вялікія, так і сярэднія кавалкі сала. Для пачатку іх трэба нацерці соллю, чорным перчыкам, часнаком (папярэдне здрабніце яго) і іншымі любімымі заправамі. Гатовыя кавалачкі абматаць харчовай плёнкай і прыбраць у маразільную камеру. За два–тры дні да ўжывання дастаць, даць адляжацца салу ў халадзільніку і, можна каштаваць.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8