Печать
Категория: Сыры
Просмотров: 878

Склад:

     тварог (1 кг),

     малако (1 л),

     соль (1 ч. л.),

     сода (1 ч. л.),

     сметанковае масла (2 ст. л.),

     яйкі (1–2 шт.).

 

Гатаванне

1 кг тварагу змяшаць з 1 л малака, нагрэць на павольным агні, бесперапынна памешваючы да зʼяўлення сыроваткі, адцадзіць. У гарачую масу дадаць 1 чайную лыжку солі, 1 чайную лыжку соды, 2 сталовыя лыжкі сметанковага масла, 1–2 яйкі, перамяшаць, падаграваючы на павольным агні. Выкласці ў форму, змазаную алеем.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дакудава

Агарка Юры, Агарка Святлана

+375 (29) 280-31-41

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гродзенская вобл., Лідскі р-н, в. Дакудава, д. 14