Печать
Категория: Сыры
Просмотров: 798

Склад:

     тварог (2 кг),

     масла сметанковае (500 г),

     яйкі (8 шт.),

     соль па смаку.

Гатаванне

 

Добра адціснуты тварог працерці праз сіта і варыць 10 хвілін у свежым малацэ. Затым зліць масу ў сумку з двухслаёвай марлі і падвесіць (можна пакласці пад груз). Пакуль сцякае вадкасць, узяць сметанковае масла, яйкі, соль і падаграваць на малым агні, бесперапынна памешваючы, каб маса стала аднастайнай. Затым гэтую масу змяшаць з тварагом і зноў варыць на павольным агні. Варыць сыр трэба да таго часу, пакуль ён не стане адставаць ад дна посуду. Захоўваць яго пажадана адкрытым у халодным месцы, трохі пасыпаўшы зверху соллю. Каб атрымаць наздраваты сыр, трэба ўсыпаць дробку соды.

 

Дзе пакаштаваць

 

Аграсядзіба Паўлінава

Аніпчанка Алена

+375 (29) 726-64-69

+375 (29) 723-63-42

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Брэсцкая вобл., Баранавіцкі р-н, в. Паўлінава, вул. Падлесная, д. 6