Печать
Категория: Сыры
Просмотров: 954

Склад:

     малако (6 л),

     столовый воцат 9 % (100 г).

 

Гатаванне

6 л малака давесці да кіпення, тонкім струменьчыкам уліць туды, бесперапынна памешваючы, 100 г сталовага 9 % воцату. Твараговую масу, якая аддзялілася ад сыроваткі, адкінуць у клінок, дадаць 0,5 сталовай лыжкі солі, змяшаць, пакласці пад прэс.

 

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дакудава

Агарка Юры, Агарка Святлана

+375 (29) 280-31-41

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Гродзенская вобл., Лідскі р-н, в. Дакудава, д. 14